RSRCH verwelkomt Steef

Datum: 04/06/2018

RSRCH groeit! Daarom verwelkomen we Steef Bleeker, die per 1 juni het RSRCH-team komt versterken als Service Delivery & Operational Manager. Om hem te introduceren aan jullie, stellen we in deze blog een aantal vragen aan hem.

Vertel, wie ben je?

Ik ben dus Steef, 33 jaren oud en heb heel veel zin om bij RSRCH aan de slag te gaan! Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Amsterdam, samen mijn partner en onze pasgeboren zoon. Gematigd sportief en bourgondisch ingesteld!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik ongeveer 10 jaar voor een CRM leverancier gewerkt, waar de focus lag op goede doelen (NGO) en ledenorganisaties. Hier heb ik altijd een serviceverlenende rol gehad. De afgelopen jaren heb ik als Customer Service Manager bij een datacenter gewerkt.

Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Betrokkenheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Ik neem de klant graag mee in het hele verhaal en niet alleen bij de uitkomst. Met samenwerken, gebaseerd op een goede relatie, bereik je vaak de mooiste dingen. Maar ik ben ook niet bang om (gefundeerd) ‘nee’ te verkopen.

Wat trekt jou aan om de onderzoekswereld te ondersteunen met IT?

Een aantal jaren geleden hoorde ik over Foldit, in dit spel heeft een groep online gamers in tien dagen een puzzel opgelost waar wetenschappers al jaren mee bezig waren. Er werd een eiwit ontrafeld dat tot een anti-aidsproteïne kan leiden. Sindsdien ben ik gefascineerd door wat IT – en het gebruik van IT – zou kunnen betekenen voor medische doorbraken!

Wat is jouw doel bij RSRCH?

Het is mijn doel om het niveau van dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen, de afstemming tussen klanten en tussen partners nog beter op elkaar af te stemmen en hiermee samen met het hele team het RSRCH product nog beter neer te zetten.

Benieuwd wat Steef voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!