RSRCH trotse partner van DTL

Datum: 02/11/2017

Met trots mag RSRCH zichzelf sinds vorige week partner van DTL (Dutch Techcentre for Life Sciences) noemen. Hiermee positioneert RSRCH zich niet alleen als leverancier, maar ook als volwaardig partner in onderzoeksinfrastructuur.

DTL is een netwerkorganisatie die zich onder andere inzet voor de onderzoeksinfrastructuur in Nederland. De organisatie ondersteunt en werkt voor meer dan 50 partners, van universiteiten en UMC’s tot aan industrie. RSRCH mag zich nu ook aan dit rijtje toevoegen.

Jeroen Luigjes, Managing Director RSRCH: “Het partnership zijn we aangegaan omdat we veel raakvlakken hebben met DTL. Net zoals wij richt DTL zich op het waarmaken van nationale en internationale samenwerking in onderzoek met als uiteindelijke doel om de kwaliteit van onderzoek nog verder te verbeteren. DTL vervult hierin een spilfunctie met een belangrijke stem in het netwerk. Met onze kennis over ICT en de digitale werkomgeving die we aanbieden voor onderzoek, gaan we samen ervoor zorgen dat we onze doelen verwezenlijken.”

Op 8 december zal Health RI Conference 2017, mede mogelijk gemaakt door onder andere DTL, plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht. Onderwerpen als FAIR Data, personalized medicine, biomedical research tools en interconnecting health data komen aan bod. RSRCH is ook dit jaar aanwezig om u te leren kennen en te laten zien wat wij kunnen bieden voor uw onderzoeksinstelling. Bent u benieuwd? Kom gerust langs!