Over RSRCH

RSRCH is ontstaan vanuit co-creatie met het Radboudumc aan de hand van onderzoeksprojecten waar onderzoekers direct mee aan de slag gingen. Daarmee biedt het platform precies wat er nodig is in het onderzoeksveld.

Ontstaan vanuit co-creatie

RSRCH is een oplossing van Vancis, dat ontstaan is vanuit co-creatie met onder andere Radboudumc, Aridhia en MGRID. De omgeving is ontwikkeld aan de hand van 21 onderzoeksprojecten (showcases) waar onderzoekers van Radboudumc aan werkten. Het platform is daarmee ontstaan uit de praktijk, waardoor het precies biedt wat er nodig is in het onderzoeksveld.

In 2016 lanceerde Radboudumc het platform in haar organisatie: het Digital Research Environment (DRE). Daarmee was het de eerste UMC van Nederland dat een digitaal onderzoeksplatform beschikbaar stelde aan al haar onderzoekers. Meer over de onderzoeksomgeving van Radboudumc.

Focus op onderzoek

Het doel van RSRCH is om onderzoekers de focus te geven op datgene waar ze goed in zijn, namelijk het uitvoeren van waardevol onderzoek. Dit willen wij bereiken door middel van het vereenvoudigen en versnellen van digitaal onderzoek én door samenwerking tussen onderzoekers te bevorderen. Ondertussen worden kosten verminderd en worden organisaties geholpen te voldoen aan de academische normen en wet- en regelgeving.

RSRCH, een oplossing van Vancis

RSRCH is een oplossing van Vancis, dat al meer dan 40 jaar het onderzoek- en onderwijsveld ondersteunt met hoogwaardige IT-diensten.

Maak kennis met Vancis

Meer weten over RSRCH?

Neem eens contact met ons op. We horen graag van u.

Jeroen Luigjes
Managing Director RSRCH