De voordelen

Het RSRCH Platform levert voordelen voor zowel onderzoekers als organisaties. Het ondersteunt alle onderdelen van het digitaal onderzoeksproces, van onderzoek tot beheer. En zorgt ervoor dat onderzoeken aantoonbaar voldoen aan de academische normen én wet- en regelgeving.

Voordelen voor onderzoekers en organisaties

Onderzoekers

Onderzoekers starten sneller met hun onderzoek, hebben de juiste tooling en data tot hun beschikking én kunnen veilig samenwerken met collega’s binnen en buiten de organisatie. Zo heeft de onderzoeker functionaliteiten die nodig zijn om te doen waar hij goed in is: het uitvoeren van onderzoek.

Organisaties

Organisaties hebben controle over de onderzoeksomgeving, dankzij de uitgebreide beheermogelijkheden, de geïntegreerde auditfunctionaliteit én de veiligheid. Daarmee bespaart u kosten en voldoet u aantoonbaar aan de academische normen en wet- en regelgeving.

De voordelen van RSRCH op een rij:

Samenwerken

Met RSRCH werken onderzoekers veilig samen met collega’s binnen en buiten hun organisatie.

Reproduceerbaarheid

RSRCH maakt het mogelijk te waarborgen dat reproduceerbaar onderzoek mogelijk is door de automatische audit trails.

Self-service model

Met de portal beheert u de onderzoeksomgeving, krijgt u inzicht in de hoeveelheid resources en bijbehorende kosten.

Schaalbaarheid

Beheerders zijn flexibel om de omgeving op en af te schalen als het gaat om onder meer rekenkracht, dataopslag, analysetools, aantal users en archiefruimte.

Altijd en overal

Met RSRCH beschikken onderzoekers altijd en overal, onafhankelijk van het gebruikte apparaat, over de oplossing met dezelfde mogelijkheden.

Veiligheid

Uw systemen worden continu voorzien van de laatste beveiligingsupdates en antivirussoftware voor een maximale beveiliging.

Alle dataypen

RSRCH ondersteunt het verzamelen, de-identificeren, bewerken en analyseren van alle datatypen: gestructureerd, ongestructureerd en ‘big data’.

Snellere start

Onderzoekers gaan veel sneller van start met hun onderzoek, omdat de benodigde IT-infrastructuur direct voorhanden is. In een uur is een Workspace klaar voor gebruik.

Flexibiliteit

Elk onderzoek vraagt weer om andere analysetools. Het RSRCH Platform biedt daarom de flexibiliteit om te werken met eigen geïnstalleerde tools.

Het RSRCH Platform

Het RSRCH Platform biedt een krachtige combinatie van componenten, die samen de verschillende stappen van het digitaal onderzoek ondersteunen. Naast de standaardcomponenten voor het onderzoek zelf en het beheer van de omgeving, voegt u functionaliteit toe aan uw werkomgeving met additionele componenten.

Ontdek alle functionaliteiten

Meer weten over RSRCH?

Neem eens contact met ons op. We horen graag van u.

Jeroen Luigjes
Managing Director RSRCH